Futbol

Agüero: "Gücümüzü ispatladık"

10 Temmuz 2014 Perşembe 12:13 - Son Güncelleme 10 Temmuz 2014 Perşembe 12:17

Agüero, birçok kişiye güçlerini ispatladıklarını söyledi.

Arjantin Milli Takımı'nın golcüsü Sergio Agüero, FIFA Dünya Kupası'nda finale yükselerek kendileri hakkında olumsuz düşünen birçok kişiye güçlerini ispatladıklarını söyledi.

Turnuvanın yarı finalinde Hollanda'yı penaltı atışları sonunda eleyen Arjantin'in golcüsü Sergio Agüero ile Maxi Rodriguez, finale kalmayı hak ettiklerini ifade etti.

İngiliz basınından BBC'ye konuşan milli futbolculardan Agüero, Arjantin'in turnuvada başarısız olacağı yönünde birçok insanın beklentisi olduğunu belirterek, "Arjantin'in finale kalmasını neredeyse kimse beklemiyordu" değerlendirmesinde bulundu.

DÜNYA KUPASI İLE İLGİLİ HER ŞEY BURADA!

Kaliteli oyunculara sahip iyi bir takım olduklarını kanıtladıklarını kaydeden Agüero, "Bireysel olarak bakıldığında, futbolcularımızın her birinin çok iyi olduğunu biliyorduk" dedi.

Maxi Rodriguez ise finale kadar çok zorlu karşılaşmalar oynadıklarını vurgulayarak, "Böyle bir mutluluğu hak etmiştik. Şimdi Buenos Aires'ten çıktığımızdan beri kurduğumuz hayali gerçekleştirmek için bir final maçına daha çıkmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

Finalde Almanya ile karşılaşacak Arjantin'in, eline geçen Dünya Kupası'nı kaldırma fırsatını çok iyi değerlendirmek zorunda olduğunun altını çizen Rodriguez, "Umarım 90 dakikanın ardından bunu başaran taraf biz oluruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Gençlerbirliği'nde şok ayrılık!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz