Futbol

Bakan Kılıç, Çakır'a başarılar diledi

09 Temmuz 2014 Çarşamba 16:25 - Son Güncelleme 09 Temmuz 2014 Çarşamba 16:28

Akif Çağatay Kılıç, Cüneyt Çakır'a başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2014 FIFA Dünya Kupası'nda bugün Hollanda ile Arjantin arasında oynanacak yarı final maçını yönetecek Cüneyt Çakır'a başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Kılıç, 40 yıl sonra Doğan Babacan'ın ardından Dünya Kupası'nda görevlendirilen ikinci Türk hakem unvanını alan ve bugünkü Hollanda-Arjantin yarı finaline atanan Çakır'ı telefonla arayarak başarı dileklerini iletti.

Bakan Kılıç, telefon konuşmasında, yarı final karşılaşmasının heyecanını şimdiden yaşadığını belirterek, "Yöneteceğiniz yarı final maçı sadece bir futbol müsabakası olmasının çok ötesinde anlamlar taşıyor. FIFA tarafından dünyanın en önemli futbol organizasyonunda yarı final mücadelesinde ülkemizden bir ismin görevlendirilmesi sadece spor camiamız için değil 77 milyon vatandaşımız için büyük bir mutluluk ve onur kaynağıdır" diye konuştu.

Çakır ve yardımcıları Bahattin Duran ile Tarık Ongun'u tebrik eden Kılıç, "Sizin gibi spor insanlarının bu ülkenin sportif mirasına katkılar sağlamasının yanı sıra genç kardeşlerimiz ve çocuklarımız için de çok önemli bir rol model olduğunuzu bilmenizi isterim. Bugün oynanacak dev mücadelede hepimizin duaları sizinle. Her düdüğünüz doğru, şansınız bol, başarılarınız daim olsun" ifadelerini kullandı.

DÜNYA KUPASI İLE İLGİLİ HER ŞEY BURADA!

Sıradaki Haber
Mesut Özil sınıfta kaldı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz