Futbol

Flaş İtiraf! Hediye saat...

19 Eylül 2014 Cuma 15:50 - Son Güncelleme 19 Eylül 2014 Cuma 15:55

Dyke, hediyenin en kısa zamanda iade edileceğini açıkladı.

İngiltere Futbol Federasyonu Başkanı Greg Dyke, Brezilya Futbol Federasyonu (CBF) tarafından kendisine saat verildiğini doğrulayarak, hediyenin en kısa zamanda iade edileceğini açıkladı.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Dyke'ın hediye saatle ilgili yorumlarına yer verildi. 2014 FIFA Dünya Kupası'nın ardından İngiltere'ye döndüğünde ofisinde bir hediye paketi bulduğunu belirten Dyke, "Saatin değeri hakkında en ufak bir fikrim yoktu. Henüz orijinal paketinde duruyor ve iade etmek için gereken adımları atıyoruz. Bu işe başladığımdan bu yana hediye edilen dördüncü saat. Bu kadar değerli olabileceğini ve kimsenin 16 bin sterlinlik bir hediyeyi değerini söylemeden verebileceğini düşünmemiştim" ifadelerini kullandı.

CBF tarafından son Dünya Kupası'nda yer alan 32 ülkenin federasyon temsilcileri, finallere katılamayan 5 Güney Amerika ülkesinin federasyon temsilcileri ve 28 FIFA Yürütme Kurulu üyesinin de aralarında bulunduğu 65 kişiye 26 bin dolar (25 bin İsviçre frangı) değerinde birer saat hediye edilmişti. FIFA Yürütme Kurulu ise saatlerin Brezilya'daki sosyal sorumluluk projelerine bağışlanmak üzere 24 Ekim'e kadar iade edilmesini talep etmişti.

Sıradaki Haber
Partizan'a ceza yolda!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz