Futbol

Paderbornlu oyuncu kaza geçirdi

12 Şubat 2015 Perşembe 09:31 - Son Güncelleme 12 Şubat 2015 Perşembe 10:44

Bundesliga'da bir kaza daha... Paderbornlu Strohdiek, aracıyla kamyona çarptı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından SC Paderborn'da oynayan Christian Strohdiek'in, Borchen beldesi yakınlarında trafik kazası geçirdiği bildirildi.

Bielefeld polisi tarafından doğrulanan ''Neue Westfaelische" gazetesinin haberine göre, A33 otoyolunda meydana gelen trafik kazasında SC Paderborn takımının savunma oyuncusu Strohdiek hafif yaralandı.

Strohdiek'in, A33 otoyolunda Paderborn'a doğru otomobiliyle seyrederken, Borchen beldesi yakınlarında aniden önüne çıkan başka bir araca çarpmamak için manevra yaptığı ve önce yanından geçen bir kamyona ardından da bariyerlere vurduğu kaydedildi. 6 aracın daha karıştığı kazada, Strohdiek'in annesinin de arasında bulunduğu 4 kişinin yaralandığı bildirildi. Kazaya sebebiyet veren sürücünün kaçtığı ifade edildi.

Paderborn Kulübü Menajeri Michael Born, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, oyuncunun tedbir amacıyla muayene olmak için hastanede bulunduğunu kaydetti.

Almanya'da bir ay önce de VfL Wolsburg'un Belçikalı oyuncusu Junior Malanda, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Sıradaki Haber
FIFA'dan kulüplere kötü haber!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz