Futbol

İşte Almanya'nın yeni forması

08 Kasım 2017 Çarşamba 14:27 - Son Güncelleme 08 Kasım 2017 Çarşamba 14:44

Almanya milli futbol takımının, 2018 Dünya Kupası'nda kullanacağı forma tanıtıldı. Futbolcular ve teknik direktör Joachim Löw formayı beğeniyle karşıladı.

Son Dünya Şampiyonu Almanya'nın, Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası forması görücüye çıkarıldı. Berlin'de düzenlenen tanıtım toplantısına teknik direktör Joachim Löw ve futbolcular da katıldı.

Yeni formada 1990 esintisi

Futbolcuların üzerinde sergilenen forma siyah, gri ve beyaz renklerinden oluşan bir tasarımı içeriyor. 1990 yılında Arjantin'i yenerek Dünya Kupası'nı kaldıran Almanya takımının formasına benzerliği de dikkat çekiyor.

Tanıtım toplantısında konuşan teknik direktör Löw, özellikle bu noktaya işaret ederek yeni formaları çok beğendiğini söyledi.

Löw, "1990 takımına paralel olduğundan dolayı hoşuma gitti. Hoş bir tasarıma sahip. Beyaz-gri birlikte iyi duruyor. Umarım 1990 Dünya Kupası'nda olduğu gibi başarılı bir forma olur" dedi.

Yeni forma Alman milli takım futbolcuları tarafından da beğenildi.

Mats Hummels, "Bu forma benim için gerçekten çok özel. 4-5 yaşından beri çok sıkı bir futbol hayranıyım. Her zaman maçları izlerdim. Şu anda tüm bunların bir parçası olmak inanılmaz" derken Toni Kroos, "Beyaz renginden gerçekten çok hoşlandığımı beni tanıyan ya da biraz izleyen insanlar bilir. Ve şu anda formanın beyaz olması beni çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Almanya milli takımının yeni forması, yaklaşık 90 avroya satışa sunulacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz