Futbol

Arıcak Trabzonspor, Trabzonspor’dan destek bekliyor

24 Şubat 2018 Cumartesi 21:50

Elazığ 2. Amatör Küme takımlarından Arıcak Trabzonspor, bölgeler arası bir iletişim köprüsü kurma adına takımlarına bu ismi verdiklerini ve Trabzonspor’dan da bu bağlamda destek beklediklerini söyledi. 

Elazığ 2. Amatör Küme takımlarından Arıcak Trabzonspor, Beyhanspor ile karşılaştı.

Sahaya ellerinde 'Allah şanlı ordumuzu korusun, Afrin'e selam olsun' pankartı ile çıkan Arıcak ekibinin başkanı Ferit Yıldırım, bölgelerarası bir iletişim köprüsü kurma adına takımın ismini böyle koyduklarını dile getirdi. Yıldırım, Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor başkanı ve yöneticilerinden de destek beklediklerini söyledi.

Yeni kurmuş oldukları Trabzonspor Taraftarlar Derneği'ni tüzük değişikliği ile daha fazla sosyal faaliyet göstermek adına kulübe dönüştürdüklerini ifade eden Yıldırım, "Amatör ligimizin ilk maçı, ilk haftası biraz heyecan var. Arıcak’ı ilimizde, ülkemize tanıtmak amacımız. Arıcak gençliğini tanıtıp spora adapte etmek. Kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları için çaba sarf etmek. Biz de o yönde bir çaba sarf ederek böyle bir kulüp kurduk" dedi.

Yıldırık, Arıcak’ta da çok sayıda Trabzonspor taraftarı olduğu vurgulayarak, "1970’li ve 1980’li yıllarda Trabzon'un, Anadolu takımı olarak elde ettiği büyük başarılardan dolayı taraftarda bu sevda başladı. Biz de bölgeler arası bir iletişim kurma adına böyle bir isim uygun gördük. Bu köprüyü kurma amacımız bölgeler arası sevgi bağını oluşturmak" açıklamasını yaptı. 

Sıradaki Haber
Aytemiz Alanyaspor - Trabzonspor maç özeti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz