Futbol

Almanya Kupası'nda büyük sürpriz!

05 Mart 2015 Perşembe 01:05 - Son Güncelleme 05 Mart 2015 Perşembe 01:57

Bundesliga'da mücadele eden Werder Bremen, 3. lig ekibine boyun eğdi.

Almanya Kupası son 16 turunda büyük bir sürpriz yaşandı. Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekibi Werder Bremen, deplasmanda 3. Lig takımlarından Arminia Bielefeld'e 3-1 yenilerek kupadan elendi.

Karşılamada Arminia Bielefeld'in gollerini 32. ve 84. dakikalarda Manuel Junglas ve 57. dakikada Sebastian Schuppen atarken, yeşil-beyazlı ekibin tek golünü Clemens Fritz kaydetti. Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Arminia Bielefeld, çeyrek finale yükseldi ve büyük bir sürprize imza attı.

Diğer çeyrek finalistler

Bundesliga'da açık ara liderliğini sürdüren Bayern Münih, sahasında İkinci Lig takımlarından Eintracht Braunschweig'i 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Münih Allianz Arena'da oynanan maçta Bayern Münih'in gollerini 45+1'de David Alaba, 57. dakikada Mario Götze attı. 

Bundesliga'da ikinci sırada yer alan Wolfsburg ise deplasmanda İkinci Lig takımlarından RB Leipzig'i Daniel Caligiuri ve Timm Klose'nin attığı gollerle 2-0 yenerken, Borussia Mönchengladbach da deplasmanda Kickers Offenbach'ı aynı skorla geçti.

Böylelikle Bayern Münih, Wolfsburg, Borussia Mönchenglabach ve Arminia Bielefeld de bir üst tura çıkan takımlar oldu.

Almanya Kupası'nda Salı günü oynanan karşılaşmalar sonucunda rakiplerini mağlup eden Bayer Leverkusen, Hoffenheim, Freiburg ve Borussia Dortmund çeyrek finale yükselmişti.

Çeyrek final eşleşmeleri 8 Mart Pazar günü yapılacak kura çekiminden sonra belli olacak. Karşılaşmalar ise 7 ve 8 Nisan'da oynanacak.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Bayern kupada da doludizgin
Yükleniyor lütfen bekleyiniz