Futbol

VİDEO | "Altın Top" itirafı

30 Ekim 2014 Perşembe 13:55 - Son Güncelleme 30 Ekim 2014 Perşembe 18:57

PSG'nin yıldızı Ibrahimovic, Altın Top'u kazanmasının zor olduğunu söyledi.

Fransa'nın önde gelen kulüplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) yıldız golcüsü Zlatan Ibrahimoviç, 23 kişilik aday listesi arasında yer aldığı FIFA Altın Top Ödülü'nü kazanma şansını az bulduğunu söyledi.

PSG TV'ye konuşan İsveçli oyuncu, geçen sezon gösterdiği performanstan mutluluk duyduğunu belirterek, "Bence geçen yıl kariyerimin en iyi sezonunu çıkardım. Zaten amacım da her yıl kendimi geliştirerek daha iyisini yapabilmek" diye konuştu.

FIFA Altın Top Ödülü'ne aday gösterilmesine ilişkin görüşlerini belirten 33 yaşındaki oyuncu, "Aday olsam da kazanma şansım zor çünkü Dünya Kupası'nda oynamadım. Birçok harika oyuncu şampiyonada boy gösterdi ve bu nedenle benden çok daha avantajlılar" değerlendirmesinde bulundu.

Sahada her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çabaladığını vurgulayan Ibrahimoviç, "Başarılı olursam ve futbolumu yüksek seviyede sürdürebilirsem, Altın Top'un hala hedeflerim arasında olduğunu söyleyebilirim. Bu nedenle her gün bu kadar çok çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon PSG formasıyla şampiyonluk ve ligde gol krallığı sevinci yaşayan Ibrahimoviç, çıktığı 46 maçta 41 gol ve 18 asistlik bir performans sergilemişti.

Sıradaki Haber
Arsenal'de pas krizi!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz