Futbol

Arda Turan hastaneye kaldırıldı!

30 Ocak 2015 Cuma 14:19 - Son Güncelleme 30 Ocak 2015 Cuma 18:38

İdmanda sakatlanan Arda, sağlık kontrolünden geçmek üzere hastaneye gönderildi.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, sakatlanarak antrenmanı yarıda bıraktı ve sağlık kontrolünden geçmek üzere hastaneye gönderildi. Arda Turan, Eibar maçının kadrosuna dahil edilmedi.

Atletico Madrid'in son antrenmanını yaşadığı sakatlık nedeniyle tamamlayamayan milli futbolcu Arda Turan, sağlık durumunun netleşmesi için kontrolden geçecek.

Basın toplantısını düzenleyen Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, hastaneye gönderilen milli futbolcunun fazla yüklenmeden kaynaklanan bir kas sorunu yaşadığını ve durumunun ciddi olmasının beklenmediğini ifade etti.

Kral Kupası'nda gösterdikleri performansı da değerlendiren Simeone, iyi bir turnuva geçirerek güzel ve rekabeti yüksek bir futbol ortaya koyduklarını ifade etti. Simoene, kupayı geride bırakarak ligde oynayacakları Eibar maçına odaklandıklarını da belirtti.

Arda Turan, maç kadrosuna alınmadı

Bu arada milli futbolcu, Eibar maçının 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Eibar'a karşı görev alamayacak milli futbolcunun, 7 Şubat'taki Real Madrid maçına yetiştirilmesi bekleniyor.

Arda Turan, Twitter hesabından yayımladığı mesajda, "Merak eden herkese teşekkür ederim. Önemli bir şeyim yok, gayet iyiyim. Sadece adalemle ilgili bir kontrol için hastaneye geldim" ifadesini kullandı.

Bu arada, La Liga'da 8. sıradaki Eibar deplasmanına çıkacak 3. sıradaki Atletico Madrid'de, Arda dışında kart cezalısı Gabi ile Ansaldi ve Lucas da kadroda yer almadı. Koke ve Godin gibi önemli futbolcular ise 18 kişilik kadroya dahil edildi.

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Arda'yı hakem affetti ama...
Yükleniyor lütfen bekleyiniz