Futbol

Arda ve Neymar açılışta olamayabilir

22 Ağustos 2014 Cuma 15:19 - Son Güncelleme 22 Ağustos 2014 Cuma 15:22

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 2014-15 sezonu yarın başlıyor.

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 2014-15 sezonunun ilk hafta karşılaşmalarında Atletico Madrid'te Arda Turan'ın, Barcelona'da ise Neymar'ın sakatlıklarından dolayı forma giymesi beklenmiyor.

Raya Vallecano ile 25 Ağustos Pazartesi günü karşılaşacak geçen sezonun şampiyonu Atletico Madrid'de, sezon öncesi hazırlıkları aşamasında aşırı yüklenmeden dolayı kas ağrısı bulunan ve iki haftadır takımdan ayrı antrenmanlarına devam eden Arda Turan'ın kadroya alınması şüpheli gözüküyor.

Barcelona'yı ise FIFA Dünya Kupası'nda yaşadığı sakatlığın düzelmesinin ardından yeniden forma girmeye çalışan Neymar'ın durumu düşündürüyor. Sol topuğuna aldığı darbe nedeniyle yeniden sakatlanan ve bugünkü antrenmana katılamayan Brezilyalı yıldız, basın toplantısında da yer almadı. Brezilyalı futbolcunun, 24 Ağustos Pazar günü Elche maçında oynaması beklenmiyor. Pedro'nun da mide ağrısı sorunu yaşadığı, durumunun maç günü netlik kazanacağı bildirildi.

- Alves, Barcelona'da kalıyor

Öte yandan basın toplantısında söz alan Dani Alves, teknik direktör Luis Enrique ile Barcelona'daki geleceğine ilişkin konuşarak güven tazelediklerini ve kulübünde kalmaya devam edeceğini ifade etti.

Sıradaki Haber
La Liga'da sezon başlıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz