Futbol

Bayern'den İlkay için takas hamlesi!

04 Mayıs 2015 Pazartesi 15:50 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2015 Pazartesi 16:11

Bayern Münih'in İlkay için Dortmund'a takas önerisinde bulunduğu iddia edildi.

Almanya 1.Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Bayern Münih şampiyonluğunu ilan ederken, transferin gözdesi için spekülasyonlar bitmiyor.

İlkay Gündoğan'ın, Borussia Dortmund ile 2016'da bitecek sözleşmesini uzatmayacağının açıklanmasının ardından gözler genç yıldızın transferine çevrildi.

Özellikle Manchester United, Arsenal ve Liverpool'un almak istediği oyuncu için son olarak Bayern Münih de devreye girdiği öne sürüldü. Bavyera ekibinin, İlkay'ın transferi karşılığında Mario Götze'yi Dortmund'a vermeye sıcak baktığı bildirildi.

Bayern'in 2013-14 sezon başında büyük ümitlerle transfer ettiği; ancak beklentilerin altında kalan Götze'yi transferde takas olarak kullanacağı haberlerine ise Dortmund tarafından ret geldi.

Borussia Dortmund Sportif Direktzörü Michael Zorc, İlkay'ın transferi konusunda açıklama yaparken, "Götze'nin dönmesi söz konusu değil. Şu an Bayern'in oyuncusu ve Dortmund'da dönebileceğini hayal bile edemiyorum. İlkay için de henüz teklif yok" dedi.

Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 20 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncunun Bayern'e gitmesini istemediğini de vurgulayan Dortmund yöneticisi, "Bu transferi kesinlikle istemeyiz ancak bu transfer gerçekleşirse de Dortmund ile Bayern arasında yeni bir savaş çıkmaz" ifadelerini kullandı.

(Kaynak: NTVSpor)
 

Sıradaki Haber
Ligue 1'de PSG rüzgarı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz