Futbol

Beşiktaş'ın rakibi ne yaptı?

21 Aralık 2014 Pazar 20:56 - Son Güncelleme 21 Aralık 2014 Pazar 21:06

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Liverpool, Arsenal'i konuk etti.

İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında oynanan maçta Liverpool, sahasında Arsenal ile 2-2 berabere kaldı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Liverpool, Anfield Road Stadı'nda Londra temsilcisi Arsenal'ı ağırladı. İlk yarının son dakikasında önce Liverpool, Coutinho ile öne geçti ancak konuk ekip, iki dakika sonra Debuchy ile yanıt verdi ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti.

Karşılaşmanın 64. dakikasında Fransız forveti Giroud'nun golüyle 2-1 öne geçen ve maçın son bölümüne kadar üstünlüğünü koruyan Arsenal, 90+7. dakikada Skrtel'in golüne engel olamadı ve mücadele 2-2 sona erdi. İkinci yarıda oyuna giren Borini, 90. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

İtalyan futbolcu Balotelli'nin 1 maçlık cezası nedeniyle forma giymediği mücadelede Liverpool, Jones, Toure (Dk. 81 Lambert), Skrtel, Sakho, Lucas, Henderson, Markovic (Dk. 74 Borini), Coutinho, Gerrard, Lallana ve Sterling, konuk ekip ise Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Gibbs, Flamini, Oxlade-Chamberlain (Dk. 90 Campbell), Cazorla, Alexis (Dk. 94 Monreal), Giroud (Dk. 82 Coquelin) ve Welbeck'den oluşan kadrolarıyla mücadele etti.

Karşılaşmada yüzde 64'lük topa sahip olma oranıyla mücadele eden Liverpool, rakip kaleyi 27 kez yokladı ancak bunların 10'unda çerçeveyi tutturabildi. Arsenal'ın ise 7 şutundan 3'ü kaleyi buldu.

Arsenal karşısında aldığı galibiyetle puanını 22'ye çıkaran 10. sıradaki Liverpool, 26 Aralık Cuma günü deplasmanda Burnley ile karşılaşacak.

27 puanla 6. sırada yer alan Arsenal ise sahasında Queens Park Rangers'ı ağırlayacak.

İLGİLİ HABERLER

Etiketler : ArsenalLiverpool
Sıradaki Haber
Bundesliga'da 17. hafta tamamlandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz