Futbol

"Bırakabilirim"

20 Mart 2018 Salı 09:48 - Son Güncelleme 20 Mart 2018 Salı 09:55

2016’daki Copa America finali sonrasında milli takımı bırakan ancak ısrarlar sonrasında geri dönen Lionel Messi, “Eğer 2018 Dünya Kupası’nda şampiyonluk yaşamazsak, milli takımı bırakacağım" diye konuştu.

Barcelona formasıyla başarıdan başarıya koşan ve adeta kupa koleksiyonu yapan Lionel Messi, milli takımda ise hüsrana uğruyor. Arjantin formasıyla henüz kupası bulunmayan 31 yaşındaki yıldız, Brezilya’da düzenlenen 2014 Dünya Kupası finalinde Almanya’ya 1-0 kaybetmiş ve zafere ulaşamamıştı.

2015 ve 2016 Copa America finallerinde de üst üste Şili’ye penaltılarda kaybederek, şampiyonluk sevinci yaşayamayan tecrübeli futbolcu, Arjantin Milli Takımı’nı bırakma kararı almıştı. Israrlar sonrasında bu kararından vazgeçen ve milli takıma geri dönen Messi, 14 Temmuz-15 Haziran tarihleri arasında Rusya’nın ev sahipliği yapacağı Dünya Kupası yolunda Arjantin’e büyük katkı sağlamıştı.

‘Kazanmayı hayal ediyorum’

Futbolseverlerin merakla beklediği turnuva öncesinde La Cornisa’ya konuşan yıldız oyuncu, herhangi bir başarısızlıkta milli takımdaki geleceğini bir kez daha gözden geçireceğini söyledi. Rusya’daki kupayı kazanmayı hayal ettiğini dile getiren tecrübeli oyuncu, “Eğer bu sefer de Dünya Kupası’nı kazanamayacak olursak, milli takımı bırakmayı tekrardan düşüneceğim” dedi.

Sıradaki Haber
Olympique Lyon'a kötü haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz