Futbol

Boulahrouz Feyenoord'da

14 Temmuz 2014 Pazartesi 16:41 - Son Güncelleme 14 Temmuz 2014 Pazartesi 16:45

Fas asıllı Hollandalı futbolcu, 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Feyenoord, Danimarka'nın Bröndby IF takımında oynayan Khalid Boulahrouz'u transfer etti.

Feyenoord Kulübü'nden yapılan açıklamada, Fas asıllı Hollanda A Milli Takımı oyuncusu 32 yaşındaki Boulahrouz'la 1 yılı opsiyonlu 2 yıl anlaşma imzalandığı belirtildi.

Feyenoord Genel Direktörü Martin van Geel, transferle ilgili yaptığı değerlendirmede, tecrübeli bir defans oyuncusu aldıklarını belirtti. Van Geel, kariyerinde iki Avrupa Şampiyonası ve bir Dünya Kupası bulunan Boulahrouz'un kulüpteki genç futbolcuların gelişimi için de büyük değer taşıyacağını kaydetti.

Feyenoord'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Hollanda doğumlu Boulahrouz ise "Bu formayı her hafta giyebileceğim için oldukça gururluyum" diye konuştu.

Profesyonel futbol yaşamına Hollanda'nın RKC Waalwijk takımında başlayan Boulahrouz, Almanya'nın Hamburg SV, İngiltere'nin Chelsea, İspanya'nın Sevilla, Portekiz'in Sportinz Lizbon ve Danimarka'nın Bröndby IF takımlarında oynadı. Boulahrouz, şimdiye kadar 35 kez Hollanda A Milli Futbol takımına seçilme başarısı da gösterdi.

Sıradaki Haber
750 milyon sterlinlik anlaşma
Yükleniyor lütfen bekleyiniz