Futbol

Bundesliga'nın en çok değerlenen ismi Pavlovic

29 Mart 2024 Cuma 10:21 - Son Güncelleme 29 Mart 2024 Cuma 10:39  |  Kaynak : AA

Avrupa liglerine verilen milli arada Bundesliga'da yer alan futbolcuların piyasa değerleri güncellendi. Adı Süper Lig kulüpleriyle anılan Eren Dinkçi'nin değerinde büyük bir artış yaşandı.

Transfermrkt, Bundesliga'da forma giyen 157 futbolcunun piyasa değerini güncelledi. Açıklanan raporda en çok değer kazanan futbolcunun Bayern Münih'ten Aleksandar Pavlovic olduğu aktarıldı.

Pavlovic'in değeri 25 milyon euroya yükseldi. 

Pavlovic'le birlikte Hoffenheim'dan Maximilian Beier ve Bundesliga lideri Bayer Leverkusen'den Florian Wirtz ve Alejandro Grimaldo piyasa değerini en çok artıran isimler oldu.

Adı Süper Lig takımlarıyla anılan Eren Dinkçi değerini 4 milyon artırdı. Heidenheim forması giyen 22 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değer 10 milyon euro olarak belirlendi.

Ara transferde Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in 22 milyon euroluk piyasa değeri sabit kalırken, milli futbolcu Salih Özcan da 13 milyon euroluk piyasa değerini korudu.

Bayern Münih forması giyen Kim Min-Jae ve Freiburg'dan Attila Szalai'nin piyasa değerlerinde ise düşüş yaşandı. Kim Min-Jae'nin güncel piyasa değeri 55 milyon euro, Attila Szalai'nin ise 6 milyon euro olarak açıklandı.

Hoffenheim forması giyen Ozan Kabak'ın güncel değerinin 10 milyon euro olduğu aktarıldı. Piyasa değeri düşen bir diğer isim Wout Weghorst'un ise değerinin 7 milyon euro olduğu kaydedildi. 

Sıradaki Haber
Diawara kamptan ayrıldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz