Futbol

Dünya devi ikisini de istiyor

31 Mart 2015 Salı 17:42 - Son Güncelleme 31 Mart 2015 Salı 17:53

Paris Saint Germain, Di Maria ve Pogba için transfer çalışmalara başladı.

Manchester United'ın sezon başında 75 milyon Auro'ya renklerine bağladığı ancak istediğini alamadığı Angel di Maria için Paris Saint Germain'in (PSG) devreye girdiği öne sürüldü.

İngiliz Mirror gazetesinde yer alan haberde, Manchester United'a gelirken Premier lig tarihinin en pahalı oyuncusu ünvanını Fernando Torres'ten alan Di Maria için PSG yeniden devreye girdi. Real Madrid'den ayrılma aşamasında da Arjantinli oyuncuyu listesine alan ancak İngiliz devine kaptıran PSG'nin Manchester United'a yaklaşık 82 milyon Euro ödemeyi göze aldığı belirtildi.

Manchester United'a geldiği ilk haftalarda başarılı bir performans sergileyen; ancak ilerleyen haftalarda istenileni veremeyen Maria için PSG'nin devreye girmesi İngiliz ekibini de umutlandırdı. 27 yaşındaki oyuncuyu satın aldığı paraya elinden çıkaramama korkusu taşıyan Manchester United'ın PSG'nin teklifine sıcak baktığı ve menajerlerin bu transferi gerçekleştirmek için sıkı bir çalışma yürüttükleri vurgulandı. ManU menajeri Louis van Gaal'in de Manchester City'nin de transfer distesinde olan Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba'yı renklerine katmak istediği ve bu transfer için de gerekli mali kaynağı bulmak için Di Maria'nın gitmesine izin verdiği öne sürüldü.

PSG'nin gündemindeki bir diğer ismin de aynı zamanda Manchester United ve Manchester City'nin de listesinde olan Paul Pogba olduğu belirtildi. L'Equipe gazetesinin haberine göre; PSG, Fransız oyuncuyu yeniden ülkesine döndürmek için astronomik bir rakam istenen genç orta saha oyuncusunun son taliplisi oldu. PSG öncelikle Di Maria'nın, ardından Paul Pogba'nın transfer edilememesi durumunda Marco Reus, Kevin De Bruyne ve Alexandre Lacazette'yi almak için harekete geçecek. PSG Pogba'yı almak isterse, en az 80 milyon Euro'yu gözden çıkaracak. 

NTVSPOR

Sıradaki Haber
Avrupa Kupaları'na büyük zam!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz