Futbol

FIFA da adayları açıkladı

26 Kasım 2014 Çarşamba 15:35 - Son Güncelleme 26 Kasım 2014 Çarşamba 15:43

"Yılın 11'i" için 20 defans futbolcusundan oluşan aday liste açıklandı.

FIFA ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen "yılın 11'i" için 20 defans futbolcusundan oluşan aday liste açıklandı.

FIFA'nın yaptığı açıklamaya göre, yılın 11'ine seçilecek defans futbolcuları için 20 kişiye indirilen adaylar arasında 5'i Real Madrid, 4'ü Barcelona ve biri de Atletico Madrid'den olmak üzere İspanyol kulüplerinde top koşturan 10 isim yer aldı.

Belirlenen 20 savunma oyuncusundan 4'ünün adını yazdıracağı yılın 11'i, 12 Ocak 2015'te İsviçre'nin Zürih kentinde yapılacak FIFA Altın Top Gala Töreni'nde açıklanacak. Galada ayrıca erkekler ve kadınlarda yılın en iyi futbolcusu ile erkek ve kadın futbolunun en iyi teknik direktörleri de ilan edilecek.

FIFA Yılın En İyi 11'ine aday 20 defans oyuncusu arasında şu isimler bulunuyor:

David Alaba (Bayern Münih), Jordi Alba (Barcelona), Dani Alves (Barcelona), Jerome Boateng (Bayern Münih), Daniel Carvajal (Real Madrid), David Luiz (Paris Saint Germain), Filipe Luis (Chelsea), Diego Godin (Atletico Madrid), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Branislav Ivanovic (Chelsea), Vincent Kompany (Manchester City), Philipp Lahm (Bayern Münih), Marcelo (Real Madrid), Javier Mascherano (Barcelona), Pepe (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Thiago Silva (Paris Saint Germain), Raphael Varane (Real Madrid), Pablo Zabaleta (Manchester City).

AA

Sıradaki Haber
Suarez bir ilki yaşadı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz