Futbol

Fortuna Sittard'dan Burak Yılmaz açıklaması

26 Mayıs 2023 Cuma 10:54 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2023 Cuma 13:35  |  Kaynak : TRT SPOR

Hollanda ekibi Fortuna Sittard'ın yöneticisi Sjoerd Ars, Burak Yılmaz'la ilgili açıklamalarda bulundu. "Burak artık yoluna futbolcu olarak devam etmek istemiyor" diyen Ars, tecrübeli sporcunun antrenörlüğe odaklanmak istediğini belirtti

Burak Yılmaz'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Konuyla ilgili son açıklama deneyimli forvetin eski takımı Fortuna Sittard'dan geldi.

Eredivisie ekibi yöneticilerinden Sjoerd Ars, Hollanda'da yayın yapan Voetball International'a Burak Yılmaz'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Golcü oyuncunun kariyerine futbolcu olarak devam etmek istemediğini söyleyen Ars, "Burak'la 5 yıllık bir sözleşme imzaladık. Bunun iki yılı futbolcu olaraktı. Ancak başlangıçta yaptığımız plan farklı bir şekilde gerçekleşecek. Burak artık futbolcu olarak devam etmek istemediğini söyledi. Antrenörlüğe odaklanmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Ars, "Henüz netleşen bir şey yok. Her iki taraf için de bazı şeylerin tartışılması gerekecek" diye sözlerine son verdi.

2022-2023 sezonunda Eredivisie'de 35 puan toplayan Fortuna Sittard, 13'üncü sırada yer alıyor. Bu sezonun başında Lille'den ayrılarak Fortuna Sittard'da imza atan Burak Yılmaz, Hollanda ekibiyle çıktı 27 maçta, 9 gol ve 5 asist kaydetti.

Sıradaki Haber
İngiltere'de yılın en iyileri Haaland ve Kerr
Yükleniyor lütfen bekleyiniz