Futbol

Gervinho'dan Wenger'e sitem

01 Ekim 2014 Çarşamba 16:00 - Son Güncelleme 01 Ekim 2014 Çarşamba 16:05

Romalı Gervinho, Arsenal'de Wenger'in kendisine güven duymadığını söyledi.

İtalya'nın önde gelen kulüplerinden Roma'nın Fildişi Sahilli futbolcusu Gervinho, eski takımı Arsenal'ın teknik direktörü Arsene Wenger'in kendisine gereken güveni göstermediğini iddia etti.

İngiliz basınına konuşan milli oyuncu, İtalya'da öz güvenini yeniden kazandığını vurgulayarak, "Burada kendimi yeni bir oyuncu gibi hissediyorum. Teknik direktör ve ekip ilk geldiğim günden bu yana bana duyduğu güveni hissettiriyor. Sahada neler yapabileceğimi bildiğim için bunları performansıma yansıtabiliyorum" dedi.

Arsenal'da ise teknik direktör Arsene Wenger ile sorunlar yaşadığını belirten Gervinho, "Teknik direktörünüz size güven duymadığında kendinize inanmanız çok zor olur ve Arsenal'da bunu hissedemedim" ifadelerini kullandı.

Futbol kariyerinde gösterdiği performansla kendini ispat ettiğini vurgulayan Gervinho, "Bir futbolcunun kendini kanıtlaması, tamamen teknik direktörün ona duyduğu güvenle ilgilidir. Belki Arsenal artık pişmandır ama bu benim suçum değil. Tüm konsantrasyonumu Roma'ya odakladım" ifadelerini kullandı.

İngiliz temsilcisinde 2011-13 sezonları arasında forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, birçok maçta yedek kulübesinde oturmasının ardından Roma'ya transfer olmuş ve gösterdiği üstün performansla takımının en önemli oyuncuları arasına girmişti.

Sıradaki Haber
Kıbrıslı Rumlara hoşgörü çağrısı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz