Futbol

Hamburg'da yol ayrımı

16 Eylül 2014 Salı 19:56 - Son Güncelleme 16 Eylül 2014 Salı 20:00

Hamburg, teknik direktör Slomka ile yollarını ayırdı.

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg'da, teknik direktör Mirko Slomka'nın görevine son verildiği bildirildi.

Alman kulübünün internet sayfasından yapılan açıklamada, Hamburg Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Dietmar Beiersdorfer'in Slomka'ya görevine son verildiğini dün akşam yaptığı bir görüşmede söylediği belirtildi.

Açıklamada, Slomka'nın yerine geçici bir süre için 23 yaş altı takımını çalıştıran Josef Zinnbauer'in getirilmesine karar verildiği kaydedildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Beiersdorfer, Zinnbauer'in 23 yaş altı takımıyla yaptığı çalışmalarla ve aldığı sonuçlarla takımı bir ekip haline getirebileceğini ispatladığını, kendisine güvendiklerini ifade etti.

Teknik direktör Slomka, geçen sezon zor bir dönem geçiren Hamburg'da şubat ayında göreve getirilmişti. Takımıyla sezonu 16. sırada tamamlayarak, play-out maçlarının ardından Bundesliga'da kalmayı başarmıştı.

Hamburg, bu sezon oynadığı 3 karşılaşmada, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligde 1 puanı bulunan ekip, puan cetvelinde 18. ve son sırada yer alıyor.

Sıradaki Haber
Hazard ile 5 yıl daha
Yükleniyor lütfen bekleyiniz