Futbol

Hannover Tayfun'un arkasında!

19 Nisan 2015 Pazar 15:56 - Son Güncelleme 19 Nisan 2015 Pazar 15:59

Hannover 96 yönetimi kötü gidişattan futbolcuları sorumlu tutuyor.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hannover 96'nın sportif direktörü Dirk Dufner, Türk çalıştırıcı Tayfun Korkut'u desteklediklerini belirterek, kötü gidişatın sorumlusunun futbolcular olduğunu söyledi.

Dufner, FIFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamasında, düşme hattıyla aralarında 2 puan olmasına rağmen ligin 29. haftasında Bayer Leverkusen'e 4-0 yenilmelerinin "aşağılayıcı" bir durum olduğunu belirtti.

Son 13 haftadır galip gelemeyen ve 5 puan toplayabilen yeşil-siyahlı takımın, kötü performansını devam ettirdiği sürece ligde kalmasının zor olduğunu dile getiren Dufner, "Takım bir an önce toparlanmalı. Böyle oynamayı sürdürürsek ligde kalmayı hak etmiyoruz demektir" ifadelerini kullandı.

Dufner, peş peşe alınan olumsuz sonuçlar nedeniyle takımda kalıp kalmayacağı sorgulanan teknik direktör Tayfun Korkut hakkında ise "Onu tamamen destekliyoruz. Çok iyi bir teknik direktör. Futbolcular, isteneni yapmazsa teknik direktörün yapabileceği bir şey yok" yorumunu yaptı.

Sıradaki Haber
İşte Klopp'un yerine geçen isim!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz