Futbol

Hazard ile 5 yıl daha

16 Eylül 2014 Salı 17:17 - Son Güncelleme 16 Eylül 2014 Salı 17:19

"Hazard kulübünde kalmak istiyor ve 5 yıllık sözleşmeye imza atmak üzere"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımın yıldız oyuncusu Eden Hazard'ın kontratını uzatacaklarını açıkladı.

Basın toplantısında konuşan Mourinho, Chelsea'nin Belçikalı oyuncu Eden Hazard ile kontratını uzatması konusunda anlaşmak üzere olduğunu belirterek, "Hazard kulübünde kalmak istiyor ve 5 yıllık sözleşmeye imza atmak üzere. Gerçekleşmesi sadece zaman meselesi. Belki bir ay sonra, belki de daha da yakın ama kontratını uzatacak" ifadelerini kullandı.

Hazard'ın takım adına çok önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Portekizli çalıştırıcı, "Her geçen gün çalışma motivasyonunu yükseltiyor ve kendini geliştiriyor. Şu an en iyi oyuncular seviyesinde olsa da kulüp olarak dünyanın en iyisi olacağına ilişkin büyük umutlarımız var" değerlendirmesinde bulundu.

İngiliz basınında yer alan haberlerde de, Chelsea'nin 23 yaşındaki genç yıldızla sözleşme uzatma konusunda önemli bir yol aldığı, Belçikalı futbolcunun haftalığı 200 bin sterlinden 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı öne sürüldü.

Sıradaki Haber
Vilanova'nın adı yaşatılacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz