Futbol

Kötü haberi Van Gaal verdi

20 Kasım 2014 Perşembe 22:30 - Son Güncelleme 20 Kasım 2014 Perşembe 22:35

Daley Blind, sakatlığı yüzünden uzun süre sahalardan uzak kalacak.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Hollandalı oyuncusu Daley Blind'in, sakatlığı nedeniyle sahalardan uzun bir süre uzak kalabileceği belirtildi.

Manchester United'ın internet sitesinde, teknik direktör Louis van Gaal'in, Hollanda ile Letonya arasında geçen hafta sonu oynanan karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Daley Blind'in sağlık durumu hakkındaki değerlendirmesine yer verildi.

Hollandalı oyuncunun dizinde problem olduğunu ve destekle yürüyebildiğini bildiren Van Gaal, "10 gün dinlenecek ve daha sonra yeniden kontrole girecek. Daha sonra sakatlığı hakkında net bir fikir sahibi olacağız" ifadesini kullandı.

Blind'in iyileşmesinin uzun sürebileceğini kaydeden Van Gaal, "Doktorlar, Daley'in sakatlığının göründüğü kadar kötü olmadığını söylese de uzun bir iyileşme süreci olabilir. Yalnız bunun 6 ay gibi bir süre olacağını sanmıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Manchester United'ın pazar günü deplasmanda Arsenal ile oynayacağı karşılaşmada, Blind'in dışında, yaşadığı yeni bir sakatlık nedeniyle sahalardan 2 hafta daha uzak alacak golcü oyuncu Radamel Falcao'nun da yer alamayacağı belirtildi.

Sıradaki Haber
Fransa'da şike skandalı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz