Futbol

Messi yuvadan uçacak mı?

21 Kasım 2014 Cuma 12:37 - Son Güncelleme 21 Kasım 2014 Cuma 15:29

Barcelona Başkanı Bartomeu, Messi'nin transferi hakkında konuştu.

Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, Arjantinli yıldız futbolcuları Lionel Messi'nin ayrılabileceği iddialarını yalanladı.

Bartomeu, Messi'nin babası ile iki gün önce konuştuğunu, her zamanki desteğin devam ettiğini ve Arjantinli futbolcunun evinin Barcelona olduğunu vurguladı.

"Sorun dışarıdan gelen büyük baskı" ifadelerini kullanan Barcelona Başkanı, "Messi'ye futbolun dışında gelen çok büyük bir baskı var. Basın onun futbolundan çok kusmasıyla ilgileniyor. Hakaretler, maliye ile yaşananlar ve daha birçok dış etken elbetteki futbolcuyu etkiliyor ama biz onun burada iyi, mutlu olmasını istiyoruz ve her zaman onu savunacağız" diye konuştu.

Bartomeu, bir soru üzerine de 2018 Haziran ayında sözleşmesi sona erecek Messi'nin, kontratının uzatılması için kendilerine herhangi bir talepte bulunmadığını dile getirdi.

- "Enrique'nin zamana ihtiyacı var"

Öte yandan ligde üst üste alınan yenilgiler sonrasında eleştiri oklarının hedefi haline gelen teknik direktör Luis Enrique'nin zamana ihtiyacı olduğunu ve ona güvenlerinin tam olduğunu belirten Bartomeu, "Her projenin bir zamana ihtiyacı vardır. Andoni'nin (Sportif direktör) herkesten çok daha zor bir işi var ve onun tartışılıyor olması bizi üzüyor. Değerlendirme, zamanı geldiğinde yapılmalıdır" değerlendirmesinde bulundu.

Bartomeu ayrıca, son dönemlerde özel hayatına dikkat etmemesi nedeniyle kadro dışında tutulan Gerard Pique ile ilgili de "Pique ile konuştuk. Bu tip olaylar tekrarlanmamalı" dedi. 

Sıradaki Haber
Dünya devi onu istiyor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz