Futbol

Mesut Özil sırrını açıkladı!

23 Aralık 2015 Çarşamba 15:09 - Son Güncelleme 23 Aralık 2015 Çarşamba 13:56

Tecrübeli futbolcu başarısının sırrını Alman spor dergisi Kicker’e anlattı.

İngiltere Premier Lig'de Mesut Özil rüzgarı esiyor. Arsenal forması giyen Türk asıllı yıldız, performansı ile göz dolduruyor. Sezona damga vuran Mesut, 15 asist ile şimdiden 10 takımın toplam gol pası sayısını geride bıraktı.

Yıldız oyuncu, üst üste 7 maçta asist yaparak da bir rekora imza attı. İkinci rekor içinde gün sayan Özil, bu sezon 5 asiste daha imza atarsa, 20 gol pası ile zirvede yer alan Thierry Henry'i geçecek. 

Mesut Özil, Alman spor dergisi Kicker’e başarısının sırrını açıkladı. Performansını yaşam tarzındaki değişikliklere bağlayan yıldız futbolcu her fırsatta fizyoterapiste gitmesinin de çok faydasını gördüğünü söyledi. 

Geçen yılki sakatlığının ardından yeme alışkanlığında değişikliğe gittiğini ifade eden Mesut, eskisine göre daha düzenli uyuduğunu bunun da İngiltere gibi fikstürün çok sıkışık olduğu bir ligde önemli olduğunu vurguladı.

Sakatlığı döneminde futbolu çok özlediğini vurgulayan tecrübeli futbolcu "Yeniden sakatlanmamak için elimden geleni yapıyorum. Kendime iyi bakıyorum. İyi oynadıkça öz güvenim de artıyor." dedi.  

Sıradaki Haber
İşte 2015'in rüya takımı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz