Futbol

Mesut'a ne oluyor?

18 Eylül 2014 Perşembe 12:05 - Son Güncelleme 18 Eylül 2014 Perşembe 12:11

Efsane Alman Michael Ballack, Mesut Özil’e ne olduğunu anlamadığını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Real Madrid’den Arsenal’e transfer olan Mesut Özil, bu sezona hiç de iyi başlamadı. Arsene Wenger’in genelde sol kanatta görev verdiği Türk asıllı oyuncu Ada’da en çok konuşulan isimlerin başında geliyor.

Alman efsane Michael Ballack da Mesut’un form düşüklüğüne sessiz kalamadı ve konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ona ne olduğunu anlamadığını söyleyen Ballack, “Herhalde performansından öte daha başka problemler var. Çantasında Dünya Kupası madalyası olmasına rağmen kafası sürekli aşağıda, vücut dili kötü. Arsenal’e transfer olduğundan bu yana ona neler olduğunu bilemiyorum” dedi.

Yine de zaman zaman inişler ve çıkışların doğal olduğunu savunan Alman efsane, “Ama mücadele ettiğinizi göstermelisiniz. Şu anda eleştiriliyor, iyi bir durumda değil ama yine de ondan bir reaksiyon göremiyorum. Onun gibi yetenekli bir futbolcunun bir şeyler göstermesi gerekir. Ama o hiç hırsı ve pozitif vücut diliyle öne çıkan biri olmadı. Bu kesinlikle onun zayıf noktası. Bana kalırsa onun gibi yetenekli bir futbolcu Real Madrid’de daha uzun süre kalmak için çabalamalıydı” ifadelerini kullandı.

(ajansspor) 

Sıradaki Haber
VİDEO | Zidane'a soruşturma!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz