Futbol

"Minnettar ve pişmanım"

23 Nisan 2014 Çarşamba 15:18 - Son Güncelleme 23 Nisan 2014 Çarşamba 15:35

Manchester United ile yollarını ayıran David Moyes, açıklama yaptı.

David Moyes, Manchester United günleri sona erdikten sonra sessizliğini bozdu ve Premier League Menajerler Birliği aracılığıyla bir açıklama yayınladı.

Moyes, dev bir kulüpte görev almaktan dolayı minnettar, kötü gidişin sorumlusu olarak da pişman olduğunu kaydetti.

Moyes şöyle dedi:

"Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Manchester United'da görev almış olmaktan dolayı hep gurur duyacağım. Tüm görevim boyunca sıkı çalışmaktan kaçınmadım. Teknik ekibime gösterdikleri çaba ve bağlılık için teşekkür ediyorum."

"Sezon boyunca alışık olmadıkları performans ve sonuçlardan dolayı taraftarın kızgınlığını anlıyor ve onlarla aynı duyguları paylaşıyorum."

"Geçirdiğim kısa sürede Old Trafford'ın ne kadar özel bir yer olduğunu daha iyi anladım. Kulüp yönetiminin ilk günden itibaren beni ailenin bir parçası olarak görmelerinden dolayı teşekkürlerimi sunmak isterim."

"Her zaman menajerlerin görev yaptıkları her kulüpte yeni şeyler öğrendiklerini savunmuşumdur. United'daki menajerliğim de bana çok değerli bir tecrübe kazandırdı."

"Takımın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesinden dolayı gururluyum. Aynı şekilde Sör Alex Ferguson'ın yeteneklerime güvenerek Manchester United'ı yönetmek şansı tanımasından dolayı da onurluyum."

Sıradaki Haber
O getirdi, o gönderdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz