Futbol

''Neymar yüzde 95 PSG'de''

21 Temmuz 2017 Cuma 10:45 - Son Güncelleme 21 Temmuz 2017 Cuma 10:54

Dün gece, bir Katalan radyosu Brezilyalı yıldızın PSG'ye transferin % 95 oranda gerçekleştiğini duyurdu.

Bir poker oyununa dönen transfer işinde Neymar'ın menajerinin PSG'ye karşı oynadığı bütün blöfler göründü.

Katalan medyasına göre, Neymar'ın transferi %95 oranında bitti. Neymar'ın babasından alınan bilgiye Fransız kulübü Neymar'a Barça'nın verdiği imza parasından çok daha fazlasını verecek.

Bu sayede Neymar, Messi ve Ronaldo'yu, hatta Şangay Şenhua'da oynayan Carlos Tevez'i de geride bırakarak dünyanın en çok kazanan futbolcusu olacak. Brezilyalı milli futbolcunun maaşı yıllık 40 milyon avroyu bulacak. Ödenecek bonservis bedeli de bir futbolcuya verilen en yüksek ücret olacak.

Katalan ekibinde Neymar'ın yerine düşünülen isimler ise Paolo Dybala, Ousmana Dembele ve Philippe Coutinho.

Yine Katalunya radyosuna dayandırılan haberde müzakerelerde son noktaya gelindi ve Barcelona da oyuncunun kulüpten ayrılacağının farkında.

Eski Barcelona başkanı Joan Gaspart ise Neymar transferini, daha önce Barcelona'nın Verratti'yi transfer etmek istemesi üzerine bir misilleme olarak görüyor.

Barselona'da görev yapan Brezilyalı gazeteci Marselo Bechler, Barça'nın Neymar'a Paris ekibi kadar değer veremediğini söyledi.

Geçen yazdan beri Paris Saint Germain'in transfer hedefi olan Neymar'ın artık Fransa'da oynayacak olması bu yazdan itibaren bir hayal değil.

Etiketler : BarcelonaNeymarPSG
Sıradaki Haber
ManU, City'yi 2-0'la geçti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz