Futbol

ÖZET | Hakan'dan bir süper gol daha!

25 Ekim 2014 Cumartesi 21:20 - Son Güncelleme 26 Ekim 2014 Pazar 00:27

Bundesliga'da Bayer Leverkusen, Schalke 04'ü Hakan Çalhanoğlu ile yıktı.

Almanya Birinci Ligi Bundesliga'da heyecan sürüyor. Bayer Leverkusen 9. hafta maçında evinde Schalke 04'ü 1-0 mağlup etti. Maçın tek golü "serbest vuruş kralı'' olarak nitelenen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'ndan geldi.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BayArena Stadı'nda oynanan ve 30 bin 210 biletli seyircinin izlediği maçta Bayer Leverkusen'e galibiyeti getiren golü milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu attı. Genç oyuncu karşılaşmanın 53. dakikasında kazanılan serbest vuruşta, yaklaşık 22 metreden topu filelere göndererek takımına galibiyeti getirdi.

Hakan Çalhanoğlu, Schalke 04 karşısında 82 dakika oyunda kalırken, takım arkadaşı diğer milli oyuncu Ömer Toprak 90 dakika oynadı ve 14. dakikada sarı kart gördü. Schalke 04 takımında da Kaan Ayhan 90 dakika forma giydi.

Bayer Leverkusen bu galibiyetle puanını 16'ya çıkardı ve 4. sıraya yükseldi. Schalke 04 ise 11 puanla 12. sıraya geriledi.

"Serbest vuruş kralı'' yine gündemde

"Serbest vuruş kralı'' olarak nitelenen Çalhanoğlu oynadığı 41 Bundesliga maçında 6 kez serbest vuruştan fileleri havalandırdı. Milli oyuncu bu sezon daha önce ligde Werder Bremen ve UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde Kopenhag takımına serbest vuruştan gol atmıştı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sıradaki Haber
Robin Dutt dönemi sona erdi!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz