Futbol

ÖZET | Lewandowski şov başladı!

28 Temmuz 2014 Pazartesi 10:31 - Son Güncelleme 28 Temmuz 2014 Pazartesi 10:55

TRT Spor'dan canlı yayınlanan maçta Bayern Münih, Wolfsburg'u 3-0 yendi.

Almanya 1. Ligi Bundesliga'nın son şampiyonu yeni sezona kupa ile başladı. Bundesliga ekiplerinin katıldığı Telekom Cup'ın finalinde Wolfsburg'u 3-0 yenen Bayern Münih, kupayı müzesine götürdü. Bayern'ın Borussia Dortmund'dan bu yıl transfer ettiği Robert Lewandowski, attığı iki golle maçın yıldızı oldu.

Turnuvanın ilk maçında Borussia Mönchengladbach ile karşılaşan Bayern Münih, 2-0 öne geçtiği maçta skorun 2-2’ye gelmesine engel olamamıştı. Münih ekibi, karşılaşmayı penaltılarla kazanmıştı ve finale çıkmıştı.

Wolfsburg ile oynadığı final karşılaşmasına da golleri erken bulan Bayern, bu kez rakibini maça ortak etmedi. Bayern Münih'in bu sezonki flaş transferi Robert Lewandowski, performansıyla göz doldurdu. Wolfsburg kalesine iki şık gol bırakan Polonyalı golcü, bu sezon çok can yakacağının sinyalini verdi.  

Son şampiyonun diğer golü de bir başka yeni transferi Sebastian Rode'den geldi. Bayern Münih'i Rode'yi Eintracht Frankfurt'tan transfer etmişti.

30’ar dakikalık iki devre üzerinden oynanan maçın ilk yarısını 3-0 önde kapatan Bayern Münih, ikinci yarıda kendini zorlamadı. Mücadeleden 3-0 galip ayrılan Bayern Mühin, hazırlık turnuvasında kupaya uzanan taraf oldu.

Turnuvanın üçüncülük maçında ise Hamburg, Mönchengladbach’ı 3-1 yendi. 

Sıradaki Haber
Barça gözünü kararttı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz