Futbol

Rigobert Song futbola döndü

22 Ağustos 2017 Salı 17:01 - Son Güncelleme 22 Ağustos 2017 Salı 17:15

Geçmişte Galatasaray ve Trabzonspor forması giyen Rigobert Song, geçirdiği beyin kanamasının ardından futbolda döndü.

Sağlık durumunu değerlendiren 41 yaşındaki futbol adamı, "hastalığım sürecinde insanların beni ne kadar sevdiğini görme şansım oldu" dedi.

Bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor forması da giyen Rigobert Song, beyin kanamsı geçirmiş ve komaya girmişti. Kamerun'un efsane oyuncusu, ciddi bir yaşam mücadelesinin ardından rehabilitasyon sürecini tamamlamıştı. Song, Kamerun milli takımındaki görevine devam ediyor.

Rigobert Song, sağlık durumuyla ilgili "Bu çok dokunaklı bir durum. Sahada oynarken ve herkesin gözü üzerinizdeyken böyle birşeyi aklınıza hiç getirmiyorsunuz. Bu duruma düştüğünüzde insanların sizi ne kadar sevdiğini görme şansınız oluyor. İngiltere'den Türkiye, Fransa'dan tüm Avrupa'ya birçok insan sağlığımla yakından ilgilendi. Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum'' ifadelerini kullandı.

Song, 2004-2008 yıllarında Galatasaray, 2008-2010 yıllarında Trabzonspor forması giymişti.Kamerun'un efsane oyuncusu, şu anda yerel liglerde oynayan futbolculardan oluşan Kamerun milli takımını çalıştırıyor. 

Sıradaki Haber
Kalinic Milan'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz