Futbol

Slaven Bilic'ten itiraflar!

09 Ekim 2015 Cuma 16:31 - Son Güncelleme 09 Ekim 2015 Cuma 16:42

Slaven Bilic, Gökhan Töre'yi sezon başında transfer etmek istediğini söyledi.

İngiltere'de West Ham United'ı çalıştıran Slaven Bilic, Socrates dergisine verdiği demeçte, Gökhan Töre ve derbi maçlarla ilgili itiraflarda bulundu.

Gökhan Töre için 'efsane' ifadesini kullanan Hırvat Hoca, yıldız futbolcuyu sezon başında adaya götürmek istediğini açıkladı.

Bu yılın uygun olmadığını belirten Bilic, "Beşiktaş büyük bir kulüp ve kuvvetli bir kadroya sahip. Birçok oyuncusu da West Ham'da oynayabilecek kadar iyi. Ama bazılarının pozisyonlarında çok iyi oyuncularımız var, bazılarını maliyetlerinden dolayı transfer etmemiz mümkün değil, bazıları ise İngiltere'nin kuralları sebebiyle burada çalışma izni alamıyor. Ama hepsinin çok iyi oyuncular olduklarını söylemeliyim." dedi.

Londra ekibiyle Arsenal, Liverpool ve Manchester City gibi devleri yenme başarısı gösteren Hırvat teknik adam, Türkiye'de neden derbi kazanamadığını bilmediğini söyledi.

Derbilerden sonra kendi kendine çok konuştuğunu aktaran Başarılı teknik adam, "Bu durum sadece şanssızlıkla açıklanamaz, 2-3 değil tam 8 maç' diyordum. Aynı zamanda, tek tek baktığımda rakiplerimizin bu maçların herhangi birinde bizden çok da iyi olmadığını görüyordum. O maçlardan bazılarını kazanmayı hak etmiştik. Uzun dönemli bir şanssızlıktı belki, belki de fazla gergindik. 3-4 derbi maçında, neredeyse daha ilk yarıda kırmızı kart gördük ve 35. dakikadan sonra 10 kişi oynayarak Fenerbahçe ve Galatasaray’ı yenmek kolay değil." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Blatter'den men cezasına itiraz
Yükleniyor lütfen bekleyiniz