Futbol

"Tanrı Beşiktaş'a gitmemi istemedi"

09 Ekim 2013 Çarşamba 13:00 - Son Güncelleme 09 Ekim 2013 Çarşamba 13:08

Atletico Madrid'in golcü futbolcusu Diego Costa, ilginç açıklamalarda bulundu.

İspanya La Liga'da bu sene fırtına gibi esen Atletico Madrid'in golcü futbolcusu Diego Costa, katıldığı bir radyo programında ilginç açıklamalar yaptı.

Atletico Madridli yıldız futbolcu, "2011 yılında Türkiye'ye (Beşiktaş) transfer olmam an meselesi iken ani bir sakatlık geçirdim ve takımda kaldım.Yani Tanrı benim Siyah-beyazlı kulüpte futbol oynamamı istemedi" diye konuştu.

Diego Costa, program sonrası gazetecilerin bu yöndeki sorularına detaylı cevap vererek, Rayo Vallacano takımında kiralık oynadıktan sonra kulübü Atletico de Madrid'e geri döndüğü dönemde Beşiktaş'ta oynaması için cazip bir teklif aldığını hatırlatarak, "Her şey yolunda gidiyordu, taraflar anlaşmıştı. Ciddi bir sakatlık geçirmem bu transferin olmasını engelledi" dedi.

Sakatlığının geçmesinden sonra hocası ile konuşarak takımda kendisine yer olup olmadığını öğrenmek istediğini belirten golcü futbolcu, "Bana, 'sana takımda ihtiyacım var' deyince Atletico de Madrid'de kaldım" ifadelerini kullandı.

Atletico'da kalmakla doğru bir karar verdiğini dile getiren Diago Costa, sakatlık sonrası dönemin mükemmel geçtiğini anlattı.

"Bazen çizmeyi aşıyorum"

Yıldız futbolcu sahada hırçın bir karaktere sahip olduğunu da kabul ederek, "Ben maça çıkarken takımın haklarını savunmak için her şeyimi veririm. Doğru veya yanlış, bazen çizmeyi aştığım oluyor ancak, bunu kötü niyetle yapmıyorum" şeklinde konuştu.

"İspanya Milli takımından teklif yok"

Diego Costa, İspanya Milli Takımı'nda futbol oynaması konusunda ise ne Del Bosque'nin ne de kendisinin bu konuda bir söz verdiğinin altını çizerek, önümüzdeki günlerde bu konunun aydınlığa kavuşacağını ifade etti. (DHA)

Sıradaki Haber
Ligue 1'de haftanın golleri burada!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz