Futbol

VİDEO | İki hoca final sonrası ne dedi?

11 Temmuz 2016 Pazartesi 10:00 - Son Güncelleme 11 Temmuz 2016 Pazartesi 08:05

Santos, duygusal ifadeler kullanırken Deschamps, hayal kırıklığını gizleyemedi.

Şampiyon Portekiz'in Teknik Direktörü Fernando Santos, final maçının ardından duygularını basın mensuplarıyla paylaştı. Ronaldo'nun oyunda kalmak için elinden geleni yaptığını vurgulayan Santos, genç futbolcularla çok parlak bir geleceğe sahip olduklarını söyledi.

Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps ise "Hayal kırıklığımızı tarif edecek kelime bulamıyorum. Büyük bir şansı kaçırdık" dedi.

PORTEKİZ 1-0 FRANSA MAÇ ÖZETİ

Santos'tan duygusal açıklama

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mutlu sona ulaşan Portekiz'in teknik direktörü Fernando Santos, Fransa maçının ardından duygusal bir açıklama yaptı. Santos, "Aileme, eşime ve torunlarıma buradan sevgilerimi gönderiyorum. Buradan bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Ronaldo sahada kalmak için herşeyi denedi"

Ronaldo'nun sahada kalmak için herşeyi denediğini ifade eden Santos,"Çıktıktan sonra da tüm takıma yardımcı oldu. Takımdaşlık böyle bir birşey. Geleceğimiz çok parlak" dedi.

Pepe: "Ronaldo takımımızın en özel oyuncusu. O sakatlanınca..."

Maçın adamı seçilen Portekizli Pepe ise "Biz her zaman ülkemizi temsil etmekten gurur duyduk. Biz göçmenler ülkesiyiz. Halkımız bunu hak etti. Ronaldo takımımızın en özel oyuncusu. O sakatlanınca onun için de kazanmak istedik" diye konuştu.

Deschamps: "Hayal kırıklığımızı tarif edecek kelime bulamıyorum"

Maçın ardından olcukça üzgün olduğu gözelenen Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps ise "Hayal kırıklığımızı tarif edecek kelime bulamıyorum. Bunu sindirmemiz uzun bir süre alacak" dedi.

Performanslarının altında oynadıklarını itiraf eden Deschamps, "Fakat bu bir mazeret olamaz. Bulduğumuz fırsatlar da oldu ve sonra Portekiz ile başa baş devam etti. Maalesef golü onlar buldu. Yaşadıklarımızın tamamını çöpe atamayız ama burada büyük bir şansı kaçırdık. Halkımızın heyecanını evimizde kupayla taçlandırsaydık muhteşem olurdu" açıklamasında bulundu.

İŞTE MAÇ SONU AÇIKLAMALARI....

Sıradaki Haber
Quaresma şampiyonluk için ne dedi?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz