Futbol

İlk kutlama Mourinho'dan

29 Mart 2015 Pazar 00:23 - Son Güncelleme 29 Mart 2015 Pazar 00:39

Fatih Terim, Hollanda maçını değerlendirdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Terim, dünya üçüncüsü bir takımla oynadıklarını hatırlatarak, taktik düzenlemeler konusunda çok doğru şeyler yaptıklarını kaydetti.

Son 20 dakika içinde hayatında ilk defa Hollanda'yı doldur boşalt oynarken gordüğünü belirten Terim, büyük bir fırsat kaçırdıklarını kaydetti.

Terim sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son saniyede galibiyetin kaçışı belirleyici oldu. Kazansak Türk futbolu kurtulmayacaktı, kaybetsek de Türk futbolu batmayacaktı. Talihsizliğimiz beklenmedik anlarda iki futbolcumuzun bizi oyuncu değişikliğine mecbur etmesiydi. Kafamızda başka değişiklikler vardı. Zorunlu değişiklikler olmasa, Huntelaar'ın kafasına çarpıp kötü gol yemeyecektik. Oyuncularımızı kutlayalım. Sonuç itibari ile dünya 3'sü ile oynuyorsunuz. En acı olan hafta içi dayak yiyorsunuz, oyuncularınız yıpranıyor, bizler yıpranıyor. Çocukların hakları artık 3 puan. Çok önemli savaş oldu.

Herkesten takdir geliyor. Bana ilk mesaj Mourinho'dan geldi. Çok güzel oynadınız diye. "6 dakika uzatma olmasaydı herşey çok farklı olabilirdi" dedi.

Eleştiri olmalıdır ama nereden baktığınıza bağlı. Teknik adamlara artık itibar etsinler. Sonuçtan sonra konuşmak kolay. Beni beğenmek istemiyorsanız kravatımdan ceketime kadar beğenmezsiniz. Beğenirseniz her şeyimle beğenirsiniz. Umarım herkesi memnun ederiz"

Etiketler : Fatih Terim
Sıradaki Haber
İşte grubumuzdaki puan durumu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz