Futbol

Fatih Terim Erzurum'da

06 Mayıs 2015 Çarşamba 15:40 - Son Güncelleme 06 Mayıs 2015 Çarşamba 15:50

Fatih Terim éfutbol Buluşmaları" kapsamında Erzurum'a gitti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) organize ettiği ve Türk futbolunun yol haritası ile geleceğe yönelik projelerin masaya yatırıldığı "Futbol Buluşmaları" toplantılarının beşincisi Erzurum'da başladı.

Spor Toto 3. Lig'den Büyükşehir Belediyesi Erzurum Spor, Bayburt Grup İl Özel İdare Spor Kulübü, Erzincan Refahiyespor; BAL Ligi'nden ise 12 Bingölspor, 3 Mart Aşkale Belediyespor, Ağrı Gençlerbirliğispor, Bayburt Konursu, Iğdır Arasspor, Tercan 17 Şubat Spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bir araya geldi.

Toplantının ilk oturumunda "Gençlik Geliştirme Programı", "tesis yatırımları ve lig yapıları" ile ilgili konular görüşüldü.

Terim, toplantının ardından yaptığı açıklamada, her bölgeyi gezmeye, herkesle görüşmeye çalıştıklarını söyledi.

Futbolla ilgilenen amatör, profesyonel, teknik direktör, başkan, yönetici, bilim adamı ve antrenör ile ilde paydaşları olan herkesle futbolu konuştuklarını belirten Terim, şunları kaydetti:

"Herkese sıkıntıları anlatma imkanı veriyoruz, dinliyorum herkesi. Arkadaşlarımızla beraber not alıyoruz. Cevaplar veriyoruz, karşılıklı güzel diyaloglar kuruyoruz. Ülkenin kuzeyinde, güneyinde, doğusunda batısında konuşmadık, fikrini almadık her hangi bir futbol paydaşı kalmasın istiyoruz. Çok da faydalı oluyor. Arkadaşlarımızın fikirleri, hazırlıkları, programları, projelerini dinleme imkanı. Bugün de Erzurum'da başkanlarla bir toplantı yaptık. Çok da güzel bir 2-2,5 saat geçti. Bugün akşam 9'a kadar programlarımız devam edecek ve beraber yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızla her türlü sıkıntıyı paylaşıyoruz."

Toplantıların ardından elde ettikleri bilgileri ilgililerle paylaşacaklarını ifade eden Terim, "Bu da sonuçta büyük bir birikimle İstanbul'a döndüğümüzde, deşifre edildiğinde ortaya futbolumuzun yol haritası çıkacak gibi düşünüyoruz. Başkanı, yönetimi ve Futbol Federasyonu yetkililerini de bilgilendirip, tartışmaya açacağız. İnanıyorum ki çok faydalı olacak. Yerinde olmak, dokunmak, konuşmak hoş bir şey. Ben bu buluşmalardan çok memnunum" diye konuştu.

Fatih Terim, öğleden sonra yapılacak oturumlarda futbolun paydaşlarıyla görüşmelere devam edecek.

Sıradaki Haber
İspanya'da büyük tehlike!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz