Futbol

Sambacılar uzatmada hayat buldu!

22 Haziran 2018 Cuma 16:52 - Son Güncelleme 22 Haziran 2018 Cuma 19:32

Rusya'nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu'nda Brezilya, uzatmada bulduğu gollerle Kosta Rika'yı 2-0 mağlup etti. Sambacılar'ın gollerini 90+1'de Coutinho, 90+7'de Neymar attı. Bu sonuçla Brezilya puanını 4’e çıkarırken, Kosta Rika ise ikinci maçta da puanla tanışmadı.

Saint-Petersburg Stadyumu’nda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. 

BREZİLYA - KOSTA RİKA MAÇ ÖZETİ

Bu kez hakem verdi, VAR "yok" dedi!

İkinci yarıda Brezilya, hücumda ağırlığını ortaya koydu ve sayısız gol pozisyonuna girdi. 78. dakikada Hollandalı hakem Björn Kuipers, Neymar’ın ceza sahası içinde düşürülmesi üzerine penaltı kararı verdi. Daha sonra Video Hakem Uygulaması'ndan (VAR) yardım alan Björn Kuipers, penaltı kararını iptal etti.

Brezilya beklediği golü ise uzatma dakikalarında buldu. 90+1. dakikada sahneye çıkan Philippe Coutinho takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maç skorunu ise 90+7. dakikada Neymar tayin etti ve mücadele 2-0 sona erdi. Coutinho attığı golle turnuvadaki ikinci golünü kaydetti. 

Bu maçla birlikte Brezilya puanını 4’e çıkararak gruptan çıkma adına büyük bir avantaj elde etti. Kosta Rika ise ikinci maçta da puanla tanışmadı. 

Neymar, maç sonunda gözyaşlarına boğuldu 

Müsabakanın son düdüğünün çalmasının ardından Brezilya'nın yıldızı Neymar saha içinde sevinç gözyaşlarına boğuldu.  

İŞTE GOLLER

VİDEO | COUTİNHO 90+1'DE GOLÜ BULDU

VİDEO | NEYMAR 90+7'DE FİŞİ ÇEKTİ

Stat: Saint Petersburg

Hakemler: Bjorn Kuipers, Sander van Roekel, Erwin Zeinstra (Hollanda)

Brezilya: Becker, Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo, Casemiro, Paulinho (Dk. 68 Firmino), Willian (Dk. 46 Douglas Costa), Coutinho, Neymar, Jesus (Dk. 90 3 Fernandinho)

Kosta Rika: Keylor Navas, Gamboa (Dk. 75 Calvo), Gonzalez, Acosta, Duarte, Oviedo, Venegas, Guzman (Dk. 83 Tejeda), Borges, Bryan, Urena (Dk. 54 Bolanos)

Goller: Dk. 90 1 Coutinho, Dk. 90 7 Neymar (Brezilya)

Sarı kartlar: Dk. 81 Neymar, Dk. 81 Coutinho (Brezilya), Dk. 84 Acosta (Kosta Rika)

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz