Futbol

Futbol Arenası başlıyor

29 Ağustos 2014 Cuma 14:53 - Son Güncelleme 29 Ağustos 2014 Cuma 14:55

Futbol programlarına yeni bir soluk geliyor.

Sporseverleri ekran başına toplayacak olan Futbol Arenası muhteşem kadrosuyla yayına başlıyor.

Futbol programlarına yeni bir soluk geliyor.

Sporseverleri ekran başına toplayacak olan Futbol Arenası muhteşem kadrosuyla yayına başlıyor. Türk futbolunun en önemli isimleri bu programda buluşuyor. İşte Futbol Arenası’nın süper kadrosu; Milli Takım ve Beşiktaş’ın efsanesi, Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli yeteneklerden Sergen Yalçın. Ünlü spor yorumcusu, eski hakem, yorumlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken isim Erman Toroğlu. Ve ekranların sevilen spor adamı, usta televizyoncu, yorum ve sunumuyla futbol camiasının tanınan ismi Göktuğ Sevinçli.

Futbol Arenası bundan böyle her cumartesi, pazar ve pazartesi günleri Türkiye’yi ekran başına toplayacak. TRT Spor ekranlarında karşınıza gelecek olan Futbol Arenası, seviyeli yorumları ile futbola ışık tutacak. Maçların bitimiyle son dakika gelişmeleri çok özel yorumlar, haberler ve statlara canlı bağlantılar bu programda olacak.

Özel haberler ve konuklarıyla da gündem belirleyecek olan Futbol Arenası cumartesi, pazar ve pazartesi akşamları saat 22:30’da Türkiye’nin kanalı TRT Spor’da sizlerle buluşacak.

Sıradaki Haber
Olcay Şahan, üçüncü seri peşinde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz