Futbol

Kadın futbolunda 'dev' maç

31 Ocak 2015 Cumartesi 13:03 - Son Güncelleme 31 Ocak 2015 Cumartesi 13:08

Kadınlar Futbol 1. Ligi'nin zirvesinde yer alan iki ekip İzmir'de karşılaşacak.

Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde aynı puanla ilk 2 sırayı paylaşan şampiyonluk adayları Konak Belediyespor ile Ataşehir Belediyespor 12. hafta mücadelesinde İzmir'de karşılaşacak.

Ligde ilk 11 haftada topladıkları 31'er puanla ilk 2 sırada yer alan ve en yakın rakipleri Trabzon İdmanocağı'nın 4 puan önünde bulunan Konak Belediyespor ile Ataşehir Belediyespor yarın (01.02.2015) saat 15.00'te Gürsel Aksel Stadı'nda puan mücadelesine çıkacak.

Galip gelecek ekip, şampiyonluk için avantaj sağlayacak. İki takım arasında ligin ilk devresinde İstanbul'da oynanan karşılaşma golsüz berabere tamamlanmıştı.

Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur, yaptığı açıklamada, şampiyonluk yolunda zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti.

Rakiplerini yenerek şampiyonluk için bir adım öne geçmek istediklerini kaydeden Tavur, "Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak rakibimizi yenip, finale giden ipi göğüslemek amacındayız" dedi.

Konak Belediyespor Takım Kaptanı Fatma Şahin ise rakiplerini yenerek ligde avantajı ellerine geçirmek istediklerini belirterek, "Takım olarak bu maça odaklandık. Ataşehir'i yenerek ligde namağlup şampiyon olacağız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yıldız oyuncuyu Beşiktaş kaptı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz