Futbol

Mancini'den Melo itirafı!

02 Ağustos 2015 Pazar 22:02 - Son Güncelleme 03 Ağustos 2015 Pazartesi 00:27

Inter'i çalıştıran Roberto Mancini TRT SPOR'a önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray ile hazırlık maçı yapmak için Türkiye'ye gelen İtalyan devi Inter'in teknik direktörü Mancini, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. 

Melo'nun Inter'e transfer olacağı iddialarını değerlendiren İtalyan teknik adam, "İbrahimovic, Galatasaray'a gelirse takımın gücüne güç katar" dedi. 

"4. yıldızı alacağımıza emindim"

Inter'de de mutlu olduğunu belirten Mancini, "Galatasaray taraftarını çok özledim. Onlar benim için çok özeldi. Ben burada mutluydum ve herkesle çok iyi ilişkilerim vardı. Başkan Aysal ile görüştüğümde bana Finansal Fair Play nedeniyle sorunlar olduğunu söyledi. İstediklerimi yapamayacaktım. Gitmesem de 4. yıldızı alacağımıza emindim. Önemli olan 4 yıldızdı ve alındı." dedi. 

 G.Saray'dan neden tazminat almadığına da değinen İtalyan çalıştırıcı, kulübün o dönemde finansal açıdan zor durumda olduğunu vurguladı. 

"Türk takımı çalıştırabilirim"

Süper Lig'in bu sene çok zor olacağını dile getiren Roberto Mancini, "İleride bir Türk takımı çalıştırabilirim. Galatasaray'ı çalıştırdıktan sonra başka bir takıma gitmek zor ama, asla dememek lazım." diyerek Türkiye'ye gelebileceğinin sinyallerini verdi. 

"Medel satılmayacak"

Sarı kırmızılılardan Telles ve Semih'i beğendiğini söyleyen Inter'in teknik direktörü Mancini, "Şu anda Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncuları ve bizim almamız zor görünüyor. Inter'e transfer olabilirler, imkanımız olabilir, ama bizim için şu anda önemli olan elimizdeki oyuncular. Medel'i satmayacağız ama Nagatomo olabilir. 25 kişilik liste vereceğiz. Bazılarını satmamız gerekiyor." dedi. 

"Melo çok faydalı olur"

Galatasaray'dan Melo'yu istediklerini saklamayan Mancini, "Melo'nun çok güçlü bir karakteri var ancak Galatasaray'la sözleşmesi bulunuyor. Bize kesinlikle çok faydalı olacaktır. Zaman içinde ne olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı. 

"Ibrahimovic güç katar"

Ibrahimovic'le ilgili de konuşan İtalyan teknik adam, "Ibrahimovic Galatasaray'a gelirse çok ciddi güç katar. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilirsiniz, tur atlarsınız ve böylece devam eder gider. Ben bir şey duymadım, ama olursa Galatasaray için büyük iş olur." diyerek sözlerini tamamladı. 

Sıradaki Haber
Beşiktaş rahat kazandı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz