Futbol

Mersin'de teknik direktör arayışları

01 Temmuz 2015 Çarşamba 13:11 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2015 Çarşamba 13:24

Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör arayışları devam ediyor.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, teknik direktör arayışları kapsamında Mustafa Denizli, Okan Buruk, Shota Arveladze ve Mesut Bakkal'ın da aralarında olduğu bazı isimlerle görüştüklerini, en kısa sürede teknik adam sorununu çözeceklerini söyledi.

Kahramanlı, yaptığı açıklamada, Rıza Çalımbay'ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevi için listelerinde yer alan isimlerle görüşmeler yaptıklarını bildirdi.

Mersin'i bilen, oyuncuları tanıyan bir hocayı tercih edeceklerini ifade eden Kahramanlı, "7-8 hocayla görüşmemiz sürüyor. Takımına sahip çıkacak ve sahada işini en iyi şekilde yapacak hoca istiyoruz. En kısa sürede bunu netleştireceğiz. Doğru bir karar verip bu dönemi en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. Bu hafta itibarıyla kamp başlıyor. Takım toplanacak, o yüzden hocamızı bu hafta açıklamak istiyoruz" diye konuştu.

Mustafa Denizli, Shota Arveladze, Okan Buruk ve Mesut Bakkal ile görüştüklerini aktaran Kahramanlı, hem ekonomik hem de takıma katkı sağlayacak hocayla anlaşmak istediklerini kaydetti.

Sıradaki Haber
Martinez, 35 milyon avroya A.Madrid'de
Yükleniyor lütfen bekleyiniz