Futbol

A Milliler Danimarka önünde

02 Eylül 2014 Salı 10:22 - Son Güncelleme 02 Eylül 2014 Salı 16:06

A Milli Futbol Takımı özel maçta Danimarka ile karşılaşacak.

2016 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda deplasmanda İzlanda ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, yarın (3 Eylül) Danimarka ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

Danimarka'nın Odense kentindeki TRE-FOR Park'ta yapılacak mücadele TSİ 21.00'de başlayacak.

Maçı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Milorad Mazic yönetecek. Mazic'in yardımcılıklarını, Milovan Ristic ile Dalibor Djurdjevic yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Mads Kristoffer Kristoffersen olacak.

Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki milli takım, eleme grubu maçları öncesindeki son hazırlık maçında, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Milliler, karşılaşmanın oynanacağı statta bu akşam gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Danimarka Futbol Federasyonu, karşılaşmayı stadyumdan izlemek isteyen Türk taraftarlar için 3 bin bilet ayırdı.

A Milli Takım'ın Danimarka ile yapacağı maç, Danimarka Futbol Federasyonu'nun bu sene 125. kuruluş yılını kutlamasından ötürü de ayrı bir önem taşıyor.

24 kişilik kadro:

Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Tarık Çamdal (Eskişehirspor), Ömer Toprak, Hakan Çalhanoğlu (Bayer 04 Leverkusen), Semih Kaya, Hakan Balta, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Olcan Adın (Galatasaray), Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Ozan Tufan (Bursaspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Ahmet İlhan Özek (Kardemir Karabükspor), Mevlüt Erdinç (Saint-Etienne).

Sıradaki Haber
Volkan Demirel: ''İçim acıyor''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz