Futbol

Çalhanoğlu, Terim ile ne konuştu?

15 Mart 2015 Pazar 00:10 - Son Güncelleme 15 Mart 2015 Pazar 00:58

Leverkusen'de oynayan Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bundesliga ekibi Bayern Leverkusen'in formasını giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile yaptığı telefon görüşmesini ve hakkında çıkan "Barcelona'ya transfer olacak" iddiası konusunda açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, Arda Turanlı Atletico Madrid ile oynayacakları Devler Ligi maçına da değindi. Leverkusenli bir diğer Türk yıldız Ömer Toprak ise Milli Takım konusunda konuşmaktan kaçındı.

‘’MİLLİ TAKIMI ÇOK ÖZLEDİM’’

Milli Takım kampında Gökhan Töre ile yaşadığı "silah çekme olayı"dan sonra, takım arkadaşı Ömer Toprak ile birlikte ay-yıldızlı formadan uzak kalan Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor’da yayınlanan "Stadyum" programına konuştu.

‘’HOLLANDA MAÇINA DAVET EDİLİRSEM….’’

Ligde 4-0 kazandıkları Stuttgart maçından sonra TRT Spor spikeri Hünkar Mutlu’nun sorularını yanıtlayan Çalhanoğlu, milli takımı çok özlediğini dile getirdi.

Çalhanoğlu, şöyle konuştu.

‘’Fatih Hoca, Şampiyonlar Ligi’ndeki Atletico Madrid maçımızı izlemek için sağ olsun buraya kadar geldi. Fakat maçtan sonra maalesef hemen otele gitmiş bu yüzden yüz yüze görüşemedik ama telefonla konuştum. Çok olumlu bir görüşme oldu. İnşallah milli takımda çok güzel şeyler yaşarım. Ay yıldızlı formamı çok özledim, milli takımı çok seviyorum. Hocam, Hollanda maçına davet ederse elimden geleni yapacağım. Gruptan çıkma şansımız zor ama hiçbir şey imkansız değildir. Hollanda’yı yenersek, öbür maçlarımızı da kazanabiliriz. ‘’

‘’FRİKİKLERE SAHADA KARAR VERİRİZ’’

Hakan Çalhanoğlu, milli takımda frikikleri kimin kullanacağı sorusu üzerine de ‘’Hem Selçuk hem Mehmet Ekici hem de ben frikikleri iyi kullanıyoruz. Saha içinde karar vereceğiz kim kullanacak diye. Ya da hocamız karar verecek. Ben çalışıyorum, hazırlanıyorum, Selçuk ve Mehmet Ekici de hazırlanacaktır. Önemli olan gol atmak, kimin attığı değil‘’ şeklinde konuştu.

‘’BARCELONA İLE ANILMAK GURUR VERİCİ‘’

Barcelona ile çıkan transfer haberlerine de açıklık getiren Hakan, "Barcelona ile adımın geçmesi tabii ki gurur verici ama benimle temasa geçen kimse olmadı. Bu konuyla menajerim ilgileniyor. Kendimi Bayer Leverkusen’de iyi hissediyorum ve şu anda burada oynamak istiyorum. Burda hedeflerim var. Atletico Madrid’i eleyerek tarih yazmak istiyoruz’ dedi.

ÖMER TOPRAK: "BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTEMİYORUM" 

Ömer Toprak ise soruları yanıtlamaktan kaçındı. Töre ile yaşanan olay ve Milli Takım daveti ile ilgili sorular için Toprak, "Bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Fatih Terim'den Kazım sürprizi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz