Futbol

Cenk Tosun'dan kötü haber

13 Kasım 2019 Çarşamba 19:28 - Son Güncelleme 13 Kasım 2019 Çarşamba 21:33

A Milli Futbol Takımımızda sakatlanan Cenk Tosun, İzlanda ve Andorra karşısında forma giyemeyecek. İrfan Can Kahveci'nin ise İzlanda maçında oynaması zor gözüküyor.

Milli Takımda Cenk Tosun şoku yaşanıyor.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 9. maçında İzlanda'yı ağırlayacak olan A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Şenol Güneş, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

"Buraya herkes girip çıkıyor. 'Cenk'i hiç söylemeyeyim, yarına kadar bekleyeyim' dedim ama..."

Güneş, "Cenk Tosun'un sakatlık haberini aldık. Kadroda olmayacak. İrfan Can Kahveci'nin de oynaması zor gözüküyor. Sakat oyuncuların durumuyla ilgili sizden bilgi alabilir miyiz?" sorusuna, sitemli bir şekilde, "İzlanda bizden daha iyi çalışıyor. Antalya'da kamp yaptılar ve içeri kuş bile sokmadılar. Bizim burada herkes girip çıkıyor. 'Cenk'i hiç söylemeyeyim, yarına kadar bekleyeyim' dedim ama ben buraya gelmeden haberler gitmiş." yanıtını verdi.

Durumu merak edilen oyunculardan Cengiz Ünder'in bir sorunu olmadığını aktaran Güneş, "Cenk Tosun sakat. Antrenmanın son anında pas esnasında Cenk'in kasığında bir açılma oldu. Çok ciddi boyutta gözükmüyor ama Cenk büyük ihtimalle iki maçta da olmayacak. 1 haftada düzelecek bir sakatlık. Bizim şanssızlığımız oldu. Futbol böyle bir şey. Kaptan Emre Belözoğlu da 1 haftadır iyi çalışıyor ve şu an iyi durumda. Başlayıp başlamayacağı ile ilgili daha sonra karar vereceğim. Sağlıklı olarak bizimle beraber." şeklinde konuştu. 

Milli oyuncu Cenk Tosun, eleme grubunda oynadığı 6 maçta 5 gol atıp, 2 de asist yapmıştı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Güneş: Burada başlamıştık, inşallah burada bitireceğiz
Yükleniyor lütfen bekleyiniz