Futbol

Demirören: "Tarih yazdılar"

14 Ekim 2015 Çarşamba 01:44 - Son Güncelleme 14 Ekim 2015 Çarşamba 01:48

"Bu heyecanı oyuncularımız yaşadı, yaşattı. Onlara teşekkür ediyorum."

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) direkt katılma hakkı elde eden A Milli Takım'ın başarısının Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Milli takımın, EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda İzlanda'yı 1-0 yendiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Demirören, elde edilen başarıyı tüm Türkiye'ye armağan ettiklerini söyledi.

"Üzücü olaylar sonrası halkımızın, şehit ailelerinin, şehit çocuklarının yüzünün gülmesi gerekiyordu" diyen Demirören, "Hocamız ve futbolcularımız bunu sağladı. Bu galibiyet tüm halkımıza, ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.

"Tarih yazdılar"

Bir basın mensubunun, son anlarda yaşanan heyecanla ilgili sorusu üzerine Demirören, "Hepimiz çok heyecanlandık. Bu heyecanı oyuncularımız yaşadı, yaşattı. Onlara teşekkür ediyorum, tarih yazdılar" ifadelerini kullandı.

Yıldırım Demirören, eleme maçları sürecinde kendisi ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkında yapılan eleştirilerle ilgili bir soruya ise şu cevabı verdi:

"Yönetimimiz ne yaptığını biliyor. Hocamız, futbolcularımız ne yaptığını biliyor ama tek derdimiz sabır, sabır ve sabır. Biz ve hocamız sabır gösterdik, bunun sonucunda da futbolcularımız bu başarıya imza attılar."

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
VİDEO | Fatih Terim'den duygusal açıklama
Yükleniyor lütfen bekleyiniz