Futbol

Demirören'den o soruya sert tepki: Ayıp!

04 Ağustos 2017 Cuma 17:15 - Son Güncelleme 04 Ağustos 2017 Cuma 17:33

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra A Milli Takım'da teknik direktörlük görevine getirilen Mircea Lucescu için düzenlenen imza töreninde gergin anlar yaşandı. Bir basın mensubunun, Lucescu'nun alzaymır hastası olduğu şeklinde basına yansıyan haberi hatırlatarak soru sormak istemesi üzerine araya giren TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Basın toplantısında böyle soru sorulmaz. Ayıp!" cevabını verdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından A Milli Takım'ın başına getirilen Mircea Lucescu, için Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

İmza töreni sırasında bir basın mensubunun, Lucescu'nun alzaymır hastası olduğu şeklinde basına yansıyan haberi hatırlatarak soru sormak istemesi, gerginliğe neden oldu.

Soru esnasında araya giren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, "Basın toplantısında böyle soru sorulmaz. Ayıp. Herkesin merak ettiğini değil, kendi merak ettiğinizi soruyorsunuz." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Basın mensubunun, bunu ilk olarak sahibi olduğu bir gazetenin spor müdürünün yazdığını söylemesi üzerine de Demirören, "Kimin yazdığını çok iyi biliyorum. O da hata yapmış. Artık gerçek delillere dayanan haberciliğe gelmek lazım" dedi.

Lucescu'dan da yanıt

Bu sırada Lucescu, soruyu yönelten basın mensubuna yönelik, "Kaç yaşındasınız? Birlikte yan yana duralım ve fotoğraf çektirelim istersen. Bakalım hangimiz daha genç duruyor" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Demirören'den Şenol Güneş açıklaması
Yükleniyor lütfen bekleyiniz