Futbol

Demirören'den Şenol Güneş açıklaması

04 Ağustos 2017 Cuma 16:13 - Son Güncelleme 04 Ağustos 2017 Cuma 16:23

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü için Şenol Güneş ile yapılan görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Demirören, "Biz önümüzdeki 2 maç eğer kulübü rahatsız etmezse, anlaşabilir miyiz diye sormuştum. Ancak planlama uymadı" dedi. 

Fatih Terim’le yollarını ayıran Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım Teknik Direktörlüğü için Rumen teknik adam Mircea Lucescu’yla anlaşmaya vardı. Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş’ı da çalıştıran deneyimli teknik adam, kendisini 2 yıllığına Milli Takım’a bağlayan imzayı attı.

İmza töreninde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yapılan görüşmeyle ilgili soruyu yanıtladı.

Demirören, “Sevgili Şenol hocamız çok değerli bir kulübün başında. Biz önümüzdeki 2 maç eğer kulübü rahatsız etmezse, anlaşabilir miyiz diye sormuştum. Ancak planlama uymadı. Ama Lucescu hocamız zaten bir kulüple çalışmıyordu ve bu nedenle anlaşmamız 2 yıllık oldu. Türkiye Futbol Federasyonu olarak bugüne kadar takımın başına 46 hoca gelmiş ve bunun 18’i yabancı. Lucescu ne ilk, ne de son olacak. Biz artık 4 isim değil, 15 Türk hoca arasından alternatif bakmak istiyoruz. Türk hocaların da bu duruma artık bir değerlendirmesi gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı. 

Sıradaki Haber
Lucescu'dan imza töreninde flaş sözler
Yükleniyor lütfen bekleyiniz