Futbol

Hooijdonk'tan Sneijder'e tweet

07 Mart 2014 Cuma 09:23 - Son Güncelleme 07 Mart 2014 Cuma 09:27

Hooijdonk, Fransa-Hollanda maçı sırasında tweet attı: "Wesley korneri bile..."

Galatasaraylılar, 10 numaraları Wesley Sneijder'in Hollanda Milli Takımı formasıyla nasıl bir performans ortaya koyacağını merak ediyordu. Zira her fırsatta Dünya Kupası'na gitmek istediğini söyleyen ve formunu yükseltmesi beklenen tecrübeli futbolcu, Fransa karşısında ciddi bir sınav verecekti.

Baştan sona üstün oynayan Fransızlar, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılırken, Sneijder de tel tel dökülen Hollanda'nın etkisiz isimlerinden biri oldu. Öyle ki, Hollanda futbolunun efsane isimlerinden eski Fenerbahçeli Pierre Van Hooijdonk, Sneijder'e bir tweet atarak, "Wesley korneri bile böyle atarsan, Dünya Kupası çok zor” diye yazdı ve mesajına bir de gülücük ekledi.

Van Gaal yine ters köşe
Sneijder'e en iyi oynadığı zamanlarda bile burun kıvıran Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal ise bu kez oyuncusuna sahip çıktı. Tecrübeli çalıştırıcı, 70 dakika şans tanıdığı Sneijder için, "Bazı pozisyonların içerisinde olmalıydı, ama yapmadı. En iyi futbolunu oynamaya çalıştı, performansından memnunum” ifadesini kullandı.

Arena'da yerine dönecek
Hollanda Milli Takımı'nda giydiği formayla uyumlu olarak 10 numara pozisyonunda oynayan Wesley Sneijder, Selçuk'un kart cezası nedeniyle kadroda yer almayacağı yarınki Akhisar Belediye maçında forvet arkasına geçecek. Arena'daki mücadelede Burak ve Drogba'nın arkasında serbest rolde oynayacak olan Sneijder'in gerisinde destekçi olarak Melo, Ceyhun ve Yekta yer alacak.

Fanatik

Sıradaki Haber
Alkışlar Neymar'a
Yükleniyor lütfen bekleyiniz