Futbol

Lucescu'dan O'Neill'a tepki

23 Mart 2018 Cuma 23:25 - Son Güncelleme 23 Mart 2018 Cuma 23:41

Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'dan İrlanda Cumhuriyeti Teknik Direktörü O'Neill'in basın toplantısında uzun konuşmasına tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu basın toplantısı yapmadı.

Özel maçta misafirperverlik amacıyla ilk açıklamayı İrlanda Cumhuriyeti Teknik Direktörü O'Neill'e veren Lucescu, konuşmansının uzun sürmesine tepki gösterdi. Basın toplantı odasına girmeyen Lucescu, karma alanda gazetecilere konuştu.

Maçın çok iyi geçtiğini belirten Lucescu, “Takım istediğimizi yaptı. Oyuna tamamen hakimdik. İlk yarı biraz daha iyiydi. 9 kere kaleye şut atabildik. İkinci yarı oyuncu değişiklikleriyle biraz oyun kontrolünü kaybettik ama iyiydi. Böyle devam etmek istiyoruz. Çok mutluyuz. Önümüzdeki maça bakacağız. Bu akşamki maçın konfirmasyonu olarak gelecek maçta da aynısını yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Ortaya koydukları futbolun kendisini gelecek için umutlandırdığını söyleyen Lucescu ''Oyunun yönünü çabuk değiştirdik ve şutları bulduk. İkinci yarıda da çok iyiydik. Oyuncular değişince biraz ritm değişikliği oldu tabii. Gelecek için bana umut veren bir oyun yapısı ortaya koyduk. Ortaya koyduğumuz organizasyon beni gelecek için umutlandırdı. Daha disiplinliydik. Herkes kendi bölgesini iyi savundu. Oyunun kontrolünü elimizde bulundurmuş olduk. Fizik olarak güçlü bir rakibe karşı oynadık. Her şekilde savaştılar. Oynayan oyuncularım adına çok mutluyum. Önümüzde 3 gün var. Karadağ maçına hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Milliler iyi başladı kötü bitirdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz