Futbol

Plajda milli mesai

09 Haziran 2016 Perşembe 12:14 - Son Güncelleme 09 Haziran 2016 Perşembe 10:14

Ay-yıldızlı ekip, katılacağı 3 turnuva öncesi Alanya'da 8 gün kamp yapacak.

Plaj Futbolu Milli Takımı, Alanya'da kampa girdi.

Milli Takım, kamptaki ilk antrenmanını, Teknik Direktör Adil Müftüoğlu gözetiminde Milli Egemenlik Stadı önündeki plajda yaptı. Kalecilerin ayrı çalıştığı idman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Çift kale maçın ardından futbolcular elle pas çalışması ve ardından taktik çalışmayla idmanı tamamladı.

Teknik Direktör Adil Müftüoğlu AA'ya yaptığı açıklamada, 2016 sezonunda Avrupa'da önlerinde 3 önemli turnuvanın olduğunu söyledi.

Bunlardan ilkinin İspanya'daki Avrupa Şampiyonası ve Süper Kupa Finalleri elemeleri olduğunu dile getiren Müftüoğlu, "Bu elemelerde İngiltere ve Andorra ile aynı gruptayız. Grubu birinci bitirirsek süper finallere katılabileceğiz. Ondan sonra da eylülün ilk haftasında Dünya kupası elemeleri var. Bu 3 özel turnuva için de Alanya'da kamp kurduk." dedi.

Kamp boyunca 18 futbolcuyla çalışacaklarını kaydeden Müftüoğlu, kendilerini yoğun ve sıkı bir çalışmanın beklediğini ifade etti. Ay-yıldızı yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini anlatan Müftüoğlu, "Oyuncu grubum ve bizler sıcak dinlemeden, kumda verilen zorlu mücadele ile turnuvalarda başarılı olmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Ay Yıldızlıların Avrupa macerası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz